Ontmoet elkaar aan een gedekte tafel in Hoorn

Graag willen wij dit leuke initiatief bij u onder de aandacht brengen

Het idee

Stadsgenoten ontmoeten tijdens een ongedwongen kosteloos etentje in de week voor kerst? Dat kan! Tijdens Glouwe bai de Buren serveren gastvrije Hoornaars en Horinezen een maaltijd in hun huiskamer voor tafelgenoten (uit de buurt) die houden van gezelligheid. Een troubadour maakt het etentje compleet. 

Eten verbindt, zeker als het bij mensen thuis gebeurt, in je eigen buurt. Glouwe bai de Buren is daarom bij uitstek het initiatief dat mensen samenbrengt. Wat is er nou leuker dan mensen uit de buurt te ontmoeten rond een gezellig gedekte tafel? Samen genieten van eten dat met liefde is bereid door een gastvrije stadsgenoot?

Glouwe bai de Buren is één van de activiteiten die georganiseerd wordt vanuit stichting Herberg Hoorn via de stadscommunity ‘Voor een mooie stad’. In december organiseert en bundelt de stichting allerlei activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid rond het thema Stad van Ontmoeting.

Zo doe je mee met Glouwe bai de Buren

Glouwe bai de Buren vindt plaats van maandag 18 december tot en met vrijdag 22 december 2017. Hoe fantastisch is het als in elke wijk van de gemeente Hoorn wordt gekookt? Iedereen is welkom! Je bepaalt zelf wat je bereidt, voor hoeveel personen, hoe laat, met een verhalenverteller of een gitarist en wie weet heb je nog allerlei ideeën om jouw etentje nog beter te laten slagen.

Vind jij het leuk om te koken voor mensen die elkaar willen ontmoeten? Meld je dan aan! Of draag jij dit initiatief op een andere manier een warm hart toe? Bekijk dan hieronder de afvinklijst en kijk waar jij kunt bijdragen. Zo zijn bijvoorbeeld troubadours, chauffeurs, fotografen, sponsoren voor de boodschappen etc. ook hard nodig.

 

Voor meer informatie: https://vooreenmooiestad.nl/projects/gluren-bij-de-buren/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *